Menu

Menu van Brasserie De Lindeboom

Alle ingrediënten en producten zijn afkomstig van zorgvuldig gekozen leveranciers die passie voor hun werk hebben en trots ontlenen aan hun vakmanschap en hun producten.  We zijn bevoorrecht dat we in Zeeland zoveel mooie streekproducten hebben, die we met veel liefde en passie voor het vak verwerken in onze smaakvolle gerechten.

Heeft u een allergie?
Meld het ons! Heeft u trek in iets wat niet op onze kaart staat? Vertel het ons en wij proberen uw wens waar te maken! Het gaat hier allemaal om puur genieten!

Reserveren

Reserveren is gewenst, zeker op vrijdag- en zaterdag avond. U kunt reserveren via ons reserveringsformulier of bel ons even. Uw reservering is definitief als hij door ons bevestigd wordt. Bij reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing, inclusief de reserverings- en annuleringsvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn bindend voor eenieder die gebruik maakt van onze Brasserie en B&B.

Lunchkaart

(12.00-16.00 uur)

Al ons brood komt van Bakkerij de Kok in Arnemuiden, onze eieren komen van kippenboerderij Sturm en kazen van kaasboerderij Schellach

Huisgemaakte Pompoensoep met gekarameliseerde ricotta & barolo kaas    9,-

Tosti boerenham en kaas  5,50

Tosti Caprese (tomaat, buffelmozzarella, pesto)   6,50

Italiaans “Twaalf-uurtje”   14,50
( kleine portie pasta van de chef, charcuterie en een garnalenkroket met brood en cocktailsaus)

Saté van varken (3 spiesjes)  met rijst en satésaus  15,-

Ambachtelijke garnalen kroketten met brood  12,-

Tagliolino al cacio e pepe  12,-

(Huisgemaakte lange pasta met kaassaus en een snufje peper)

Uitsmijter met boerenham, kaas en een bosuitje  8,50

Omelet met champignons, spek, tomaat, kaas en oregano en brood  8,50

Mocht u speciale dieetwensen of allergieën hebben, geef dit gerust door aan ons zodat we hier rekening mee kunnen houden in de bereiding van onze gerechten/dranken.

IJs & Gebak

Gebak

Appeltaart  3,50 ( + slagroom  0,25)

“Dudok” Chocolade truffeltaart   4,75

Worteltaart , ambachtelijk gemaakt door “de Juf” in Middelburg  4,75


IJs

IJs met vers fruit  2,50 per bol
(keuze: vanille, bosvruchten, citroen of chocolade)

Borrelhapjes

(11.30 – 21.00 uur)

Gemarineerde olijven 3,50

Rund bitterballen (8st.)  6,50

Charcuterie plank (diverse soorten vleeswaren) met pane carasau 
1 persoon  7,50 / 2 personen  13,00

Kaasbordje met diverse kazen van kaasboerderij Schellach
1 persoon  6,50 / 2 personen  11,00

Mix van charcuterie, kaas en (4 st.) Rund bitterballen
2 personen  15,00

Menu van het Seizoen

(17.30–21.00 uur)

 Om u te laten genieten van de beste producten uit elk seizoen, wisselt dit menu ongeveer iedere 3 maanden.


Voorgerecht

Garnalen cocktail

Parmaham met buffelmozzarella

Huisgemaakte Parmigiana
(dun gesneden aubergine met tomaat en mozzarella uit de oven)


Hoofdgerecht

Schelvis op de graat, aardpeer crème en  pittig broodkruim

Gebakken hert met aardappelpuree, rode bessen en eigen jus

Gnocchi (Italiaanse aardappel-pasta) gekookt in saffraan saus met pesto


Dessert

Crème Brûlée met truffel

Klassieke tiramisú

Yoghurt mousse met muscat druiven uit Sicilië en pistache crumble


34,50 per persoon

Dit seizoensmenu kunt u combineren met een wijnarrangement dat hier speciaal op is afgestemd.

Wijnarrangement
17,50 per persoon (3 glazen)

Moet u nog rijden? Geen probleem, een Bob wijnarrangement (3 halve glazen) behoort ook tot de mogelijkheden,  8,75 per persoon

Dinerkaart

(17.30–21.00 uur)

 Ons vlees komt van verschillende lokale boeren met de mooie runderen die alleen in natuurgebieden grazen en natuurvlees geven. Deze dieren groeien op zonder antibiotica of bijvoeding.


Voorgerechten

Coquilles met guacamole  15,-

Rode Mul filet met caponatasaus 10,-

Rundvlees Carpaccio met frisse salade en truffel  13,-

Huisgemaakte Pompoensoep met gekarameliseerde ricotta & barolo kaas  9,-


Pasta’s

(Al onze pasta’s zijn huisgemaakt)

(al onze pasta’s zijn huisgemaakt en te bestellen als voorgerecht of hoofdgerecht)
Voorgerecht portie 12,- / Hoofdgerecht portie 21,-

 Tagliolini met truffelsaus

Tagliatelle met diverse soorten vis, courgette en gedroogde tomaat

Ravioli gevuld met wilde eend en marjoleinsaus


Hoofdgerechten

Maïskip uit de oven met bloemkool-crème en truffel  19,-

Gebakken ossenhaas met polenta chips , aubergine en eigen jus met kappertjes 27,-

Gebakken hert met aardappelpuree, rode bessen en eigen jus 25,-

Gebakken Kabeljauw met kruidenkorst en pastinaakcrème waarin gember en citroengras  23,-

Risotto met saffraan en Parmezaanse kaas 19,-

Vis van de dag met Mediterraanse saus  20,-

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en aardappelen “on the side”.
Extra salade erbij? Vraag ernaar! ( + 2,75)


Dessert

Citroen Tartelette  met meringue 6,50

Crème Brûlée met truffel  7,50

Huisgemaakte klassieke Tiramisú  6,-

Yoghurt mousse met muscat druiven uit Sicilië en crumble 6,50

IJs met vers fruit  2,50 per bol
(keuze: vanille, bosvruchten, citroen of chocolade)

Kindergerechten

Voorgerechten 

Ham met salade en meloen € 4,50 

Klein stukje Quiche Lorraine met salade € 3,75   


Hoofdgerechten 

Pasta Bolognese € 6,- 

Huisgemaakte Ravioli met Ricotta en botersaus € 5,50  

Fish & Chips met appelmoes & mayonaise € 7,50

Kalkoenschnitzel met frietjes & mayonaise € 6,- 


Toetjes 

 Kinderijsje per bol € 2,- 
(keuze: vanille, bosvruchten, citroen of chocolade) 

Raketje € 1,50