Menu

Menu van Brasserie De Lindeboom

Alle ingrediënten en producten zijn afkomstig van zorgvuldig gekozen leveranciers die passie voor hun werk hebben en trots ontlenen aan hun vakmanschap en hun producten.  We zijn bevoorrecht dat we in Zeeland zoveel mooie streekproducten hebben, die we met veel liefde en passie voor het vak verwerken in onze smaakvolle gerechten.

Heeft u een allergie?
Meld het ons! Heeft u trek in iets wat niet op onze kaart staat? Vertel het ons en wij proberen uw wens waar te maken! Het gaat hier allemaal om puur genieten!

Reserveren

Reserveren is gewenst, zeker op vrijdag- en zaterdag avond. U kunt reserveren via ons reserveringsformulier of bel ons even. Uw reservering is definitief als hij door ons bevestigd wordt. Bij reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing, inclusief de reserverings- en annuleringsvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn bindend voor eenieder die gebruik maakt van onze Brasserie en B&B.

Lunchkaart

(12.00-16.00 uur)

Al ons brood komt van Bakkerij de Kok in Arnemuiden, onze eieren komen van kippenboerderij Sturm en kazen van kaasboerderij Schellach

Léon’s huisgemaakte, goed gevulde,tomatensoep  9,50

Tosti boerenham en kaas  5,50

“Twaalf-uurtje”   14,50
( kleine portie pasta van de chef, salade met gerookte makreel en een rundvleeskroket met brood en mosterd-mayonaise)

Ceasar salade 14,50

(gebakken kip, olijven,kappertjes,croutons, parmezaanse kaas en dressing)

2 rundvlees kroketten met brood en mosterd-mayonaise 8,50

(frites in plaats van brood? Dat kan voor + 1,50 p.p.p)

Salade met gerookte zwaardvisfilet en yuzu-dressing 12,50

Tagliolino al cacio e pepe  12,-

(Huisgemaakte lange pasta met kaassaus en een snufje peper)

Uitsmijter met boerenham, kaas en een bosuitje  9,-

Omelet met courgette, sjalotje, munt, kaas en pancetta geserveerd met brood 9,-

U kunt het Menu van het Seizoen ook bestellen van 12.00 tot 16.00 uur.

Mocht u speciale dieetwensen of allergieën hebben, geef dit gerust door aan ons zodat we hier rekening mee kunnen houden in de bereiding van onze gerechten/dranken.

IJs & Gebak

Gebak

Appeltaart  3,50 ( + slagroom  0,25)

Huisgemaakte Chocolade brownie met vanille saus   4,50


IJs

IJs met vers fruit  2,50 per bol
(keuze: vanille, bosvruchten, citroen of chocolade)

Borrelhapjes

(12.00 – 21.00 uur)

Gemarineerde olijven 3,50

Rund bitterballen (8st.)  6,50

Arrancini gemaakt van rijst geserveerd met salsa arrabbiata 7,-

Charcuterie plank (diverse soorten vleeswaren) met pane carasau
1 persoon  7,50 / 2 personen  13,00

Mix van charcuterie, Italiaanse kaas ( auricchio dolce) en (4 st.) Rund bitterballen
2 personen  17,50 

Menu van het Seizoen

(17.30–21.00 uur)

 Om u te laten genieten van de beste producten uit elk seizoen, wisselt dit menu ongeveer iedere 3 maanden.


Voorgerecht

Bresaola, rucola, chips van Parmezaanse kaas en balsamico dressing

Makreel met peterselie dressing en bloemkool-kardamom crème

Huisgemaakte Parmigiana van courgette
(dun gesneden courgette met tomaat en mozzarella uit de oven)


Hoofdgerecht

Gebakken Zalmforel met crème van spruitjes, tomatenconcassé en granaatappel

Kalf “pancia á la Edi”, zijn eigen jus en rettich

Ravioli gevuld met ricotta en spinazie geserveerd met een saus van boter en salie


Dessert

Crème Brûlée met een vleugje sechuan peper

Klassieke tiramisú

Chocolademousse met seizoensfruit


34,50 per persoon

Dit seizoensmenu kunt u combineren met een wijnarrangement dat hier speciaal op is afgestemd.

Wijnarrangement
17,50 per persoon (3 glazen)

Moet u nog rijden? Geen probleem, een Bob wijnarrangement (3 halve glazen) behoort ook tot de mogelijkheden,  8,75 per persoon

Dinerkaart

(17.30–21.00 uur)


Voorgerechten

Tonijntartaar met geroosterde gele paprika en creme van paprika en yuzu  13,50

Courgettebloem gevuld met burrata en feta kaas met een tuinbonen-munt creme 12,50

Rundvlees Carpaccio  van rundersukade gemarineerd in soya en worcestershire saus en salade 14,50


Pasta’s

(Al onze pasta’s zijn huisgemaakt)

(al onze pasta’s zijn huisgemaakt en te bestellen als voorgerecht of hoofdgerecht)

 Tagliolini met truffelsaus en verse truffel voorgerecht 13,- / hoofdgerecht 21,-

Fettucine met diverse soorten vis, peterselie en salmoriglio voorgerecht 13,- / hoofdgerecht 21,-

Ravioli gevuld met ricotta & spinazie en saffraansaus voorgerecht 13,- / hoofdgerecht 21,-

Tortelli gevuld met kreeft en terragon en een crème van prei voorgerecht 22,- / hoofdgerecht 31,-


Hoofdgerechten

Kalf ossobuco met wortel-kurkuma puree en rode port saus  25,-

Speenvarken, op lage temperatuur gegaard in Lindeboom dubbel bier, groenten en zoethoutsaus  29,-

Gebakken Tonijn ingewreven met kruiden, crème van selderij en salie pesto 26,-

Zeeduivel met spek, fregola en gekookte venkel  26,-

Chef’s Specials

Lam uit de Pyreneeën *, met groenten, verse truffel en eigen jus / 1 persoon 32,50 – 2 personen 65,-

Wilde duivenborst en gekonfijte duivenpoot met artisjok en een jus van bramen 26,-

 * = Dit onderscheidende lamsvlees met label Rouge is een uitzonderlijk stuk vlees; zacht, smakelijk en met een legendarische finesse. Deze melklammeren worden enkel gevoed met de moedermelk en zijn een puur natuur product.

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes van zeeuwse aardappelen en salade “on the side”.


Dessert

Crème Brûlée met sechuan peper  7,50

Huisgemaakte klassieke Tiramisú  7,50

Chocolade mousse met seizoensfruit 7,-

Apfelstrudel met vanillesaus  6,50

IJs met vers fruit  2,50 per bol
(keuze: vanille, bosvruchten, citroen of chocolade)

Kindergerechten

Voor de kleintjes maken we aangepaste porties naar keuze van de kaart!