De Lindeboom B&B

Welkom in onze B&B!

Al onze kamers zijn met zorg samengesteld en uitgerust met een tweepersoonsbed, air-conditioning, een bureau, een led tv, mini-bar en eigen wifi netwerk. De badkamers zijn compleet ingericht met een regendouche en luxe verzorgingsproducten. Wij hebben ook een familiekamer voor u beschikbaar. Deze kamer is behalve het tweepersoonsbed ook voorzien van een comfortabele slaapbank voor twee personen.

* Huisdieren zijn niet welkom in onze B&B

Reserveren?

U kunt uw kamer reserveren of contact opnemen via info@delindeboomserooskerke.nl Uw reservering is definitief na onze bevestiging. U boekt uw kamer automatisch met ontbijt, dit is bij de prijs inbegrepen. Bij reserveringen zijn de Uniforme voorwaarden horeca van toepassing, inclusief de reserverings- en annuleringsvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn bindend voor een ieder die gebruikt maakt van ons restaurant en B&B.

In- en uitchecken

U kunt inchecken vanaf 15.30 uur tot 21 uur. Tijdens een welkomstdrankje geven wij u uitleg over uw kamer en de mogelijkheden in onze brasserie. De kamers zijn met de kamer sleutel toegankelijk die u van ons bij aankomst ontvangt. Gaat u ’s avonds uit en bent u laat terug? Vergeet uw kamersleutel niet mee te nemen. Met deze kamersleutel kunt u toegang krijgen via onze nachtingang. In de informatiemap op uw kamer kunt u alle informatie nalezen. Uitchecken is vanaf 7.00 uur tot uiterlijk 11.00 uur. Vergeet uw kamersleutel niet af te geven!

Parkeren

Na het uitladen van uw bagage kunt u uw auto kosteloos parkeren bij ons hoofdkantoor aan de Oostkapelseweg 4.

Faciliteiten

Het ontbijt wordt in onze brasserie geserveerd vanaf 7 uur tot 11 uur en bestaat uit diverse broodsoorten met zoet en hartig beleg, verse jus d’orange, een vers gekookt eitje en fruit. Heeft u andere wensen, allergieën of dieet wensen? Laat het ons weten!

Wij verhuren ook fietsen, vraag onze gastheer/vrouw voor meer informatie.

Omgeving

Walcheren biedt een prachtig “decor” en geschikte natuurlijke omstandigheden om te sporten of te recreëren. Het landschap is toegankelijk gemaakt door het aanleggen van een wandel- en fietsnetwerk. Ook voor waterrecreatie zijn er diverse mogelijkheden. De stranden variëren van natuurstranden waar rust overheerst, watersportstranden waar sportievelingen aan hun trekken komen tot familiestranden waar de strandwacht een oogje in het zeil houdt.  Serooskerke ligt centraal op Walcheren en op korte afstand van diverse noemenswaardige bezienswaardigheden. Binnen een straal van 5 kilometer vindt u het historische pittoreske stadje Veere, gelegen aan het Veerse Meer, diverse stranden, het natuurgebied De Manteling en de monumentale hoofdstad Middelburg, met zijn vele markten, kunst- en cultuurroutes, winkels en toegankelijke monumenten. Het delta-, pret- en waterpark Neeltje Jans, gelegen aan de Oosterschelde,  de maritieme attractie Het Arsenaal in Vlissingen, het familiepark Mini Mundi in Middelburg en de Imkerij Poppendamme zijn enkele voorbeelden van spraakmakende dagattracties. In Serooskerke zelf is een openlucht zwembad, speelboerderij Molen De Jonge Johannes en kunt u genieten van de natuur in het monumentale park Welgelegen.