Menu

Menu van Brasserie De Lindeboom

Alle ingrediënten en producten zijn afkomstig van zorgvuldig gekozen leveranciers die passie voor hun werk hebben en trots ontlenen aan hun vakmanschap en hun producten.  We zijn bevoorrecht dat we in Zeeland zoveel mooie streekproducten hebben, die we met veel liefde en passie voor het vak verwerken in onze smaakvolle gerechten.

Heeft u een allergie?
Meld het ons! Heeft u trek in iets wat niet op onze kaart staat? Vertel het ons en wij proberen uw wens waar te maken! Het gaat hier allemaal om puur genieten!

Reserveren

Reserveren is gewenst, zeker op vrijdag- en zaterdag avond. U kunt reserveren via ons reserveringsformulier of bel ons even. Uw reservering is definitief als hij door ons bevestigd wordt. Bij reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing, inclusief de reserverings- en annuleringsvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn bindend voor eenieder die gebruik maakt van onze Brasserie en B&B.

Brasseriekaart

(12.00-17.00 uur)

Al ons brood komt van Bakkerij de Kok in Arnemuiden, onze eieren komen van kippenboerderij Sturm en kazen van kaasboerderij Schellach

Léon’s Huisgemaakte, goed gevulde, Tomatensoep   8,50

Tosti boerenham en kaas  6,-

Uitsmijter met ham en kaas 8,50

Boerenomelet  9,50

2 rundvlees kroketten met brood en mosterd-mayonaise  8,50 (frites in plaats van brood? Dat kan voor + 1,50 p.p.)   

Saté van varkenshaas met satésaus en friet 14,50

Gebakken kogelbiefstuk met friet, salade en gepofte knoflook dragonboter 17,-

Mocht u speciale dieetwensen of allergieën hebben, geef dit gerust door aan ons zodat we hier rekening mee kunnen houden in de bereiding van onze gerechten/dranken.

IJs & Gebak

Gebak

Cheesecake met mango/passievruchten coulis   5,-

                  


IJs

Dame Blanche 6,-

 

Borrelhapjes

(12.00 – 21.00 uur)

Gemarineerde olijven 3,50

Rund bitterballen (8st.)  6,50

Zeeuws kaasplankje met compote en notenbrood 12,50

 

Brasseriekaart +

,(17.00–21.00 uur)


Voorgerechten

Bresaola (dun gesneden,gerookt rundvlees), rucola, Parmezaanse kaas en balsamico dressing   12,50

Quiche Lorraine met salade 8,50


Pasta’s

(Al onze pasta’s zijn huisgemaakt)

(al onze pasta’s zijn huisgemaakt en te bestellen als voorgerecht of hoofdgerecht)

 Tagliolini met truffel saus                                                                         voorgerecht 13,- / hoofdgerecht 19,-

Fettucine met diverse soorten vis, peterselie en salmoriglio        voorgerecht 14,- / hoofdgerecht 21,-


Hoofdgerechte

Op de huid gebakken Zeebaars met groene asperges en broccoli crème   26,50

Kabeljauw met spek en Toscaanse tomatensaus 26,50

Gebakken Ossenhaas met runderjus en seizoensgroenten   28,-

Kogelbiefstuk met gepofte knoflook & dragon boter 19,50

 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes van zeeuwse aardappelen, gebakken aardappelen en salade “on the side”.


Dessert

Dame Blanche  6,-

Cheesecake met mango/passievruchten coulis 5,-

Zeeuws kaasplankje met notenbrood en compôte   12,50

Mocht u speciale dieetwensen of allergieën hebben, geef dit gerust door aan ons zodat we hier rekening mee kunnen houden in de bereiding van onze gerechten/dranken.

Kindergerechten

Voor de kleintjes maken we aangepaste porties naar keuze van de kaart!