Take Away bij De Lindeboom

Take away bij De Lindeboom

Door Covid-19 hebben wij onze deuren moeten sluiten. Hopelijk kunnen we vanaf 1 juni weer met een deur-beleid open gaan. Vanaf die datum gaan we naast ons Menu ook lekkere take-away maaltijden verzorgen voor u.

U kunt deze maaltijden bestellen op woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 16.00 uur en ophalen op dezelfde dag. U kunt afhalen tussen 17.30 uur en 20.30 uur.

U kunt telefonisch bestellen of via de take away link. U betaalt dan via Ideal . Als u telefonisch bestelt, betaalt u via een betaalverzoek dat wij u zullen sturen. Na betaling is uw bestelling bevestigd. U moet de afhaaltijd respecteren, dit om te voorkomen dat er teveel gasten binnen zijn en om de kwaliteit van het gerecht te waarborgen.

Er staan gerechten bij die afgemaakt zijn in onze keuken, deze kunt u zo op tafel zetten. Ook zijn er gerechten die u thuis kunt afmaken in een paar minuten zodat de beste kwaliteit van het gerecht bewaard wordt.

Bestel hier

Heeft u vragen of staat uw favoriete gerecht er niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden op 0118-856682

(heeft u allergieën of intoleranties? Laat dit op tijd aan ons weten svp)

Take Away

Ready to eat

Voorgerechten

Salade Caprese met buffelmozzarella & brood (tomaat,mozzarella en basilicumpesto) 9,50

Ceasar salade (salade met kip,ei, tomaat,ansjovis,croutons,parmezaanse kaas en dressing) 12,-

Parmaham met tomaat en waterkers  11,-

Hoofdgerechten

Gebakken Maiskip met friet en groenten 14,-

Huisgemaakte Lasagna 12,-

Hamburger van Angus, rode ui, salade, tomaat, aioli  en friet 15,-

Kabeljauw met Toscaanse tomatensaus 18,50

Stoofvlees met aardappel 13,50

Desserts

Pannacotta 4,50

Tiramisú 5,50